Corona beleid

Het Corinavirus houdt de gemoederen in ons land flink bezig. Hierdoor zullen ook wij een aantal wijzigingen doorvoeren.

Aanpassingen in winkel De gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM en de WHO om verspreiding van het coronavirus in de winkel te voorkomen. Wij hebben diverse maatregelen op het gebied van extra hygiëne en lichamelijk contact getroffen. Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het virus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona.

Zoals je van ons gewend bent, proberen we je ook in deze tijd van een zo'n goed mogelijke service te voorzien. Daarom bieden we de volgende mogelijkheden: · Mail je bestelling naar info@dicksmits.nl, bestellen via telefoon of app kan uiteraard ook. We kunnen de bestelling dan voor je klaarzetten of thuisbezorgen. · Uiteraard kun je ook 24/7 terecht op onze webshop www.dicksmits.nl Hier staat nog niet ons hele assortiment op. Mis je iets? Laat het ons weten, zodat wij het artikel toe kunnen voegen of een alternatief artikel kunnen aanbieden.

Heb je vragen neem dan contact op via telefoon of mail:

Winkel 0487-573392

Martijn 06-38245247

Petra 06-22780325

info@dicksmits. nl

winkel@dicksmits.nl

martijn@dicksmits.nl

petra@dicksmits.nl

werkplaats@dicksmits.nl


Onze collega’s staan voor je klaar. In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat zaken iets anders gaan dan je van ons gewend bent. We hopen dat je hier begrip voor hebt.

Hartelijk bedankt!

Team GBI Dick Smits