De fischer DUOPOWER is een slimme 2-componenten plug met drie verschillende werkingsprincipes. De slimme universele plug is geschikt voor bevestigingen in alle bouwmaterialen. Hierdoor ontstaan velerlei soorten toepassingen met slechts één plug. De fischer DUOPOWER past zich zelfstandig aan het bouwmateriaal aan verdeelt door de drie werkingsprincipes spreiden, tikken en knopen de zwaarste lasten over het bouwmateriaal. De uitermate goede reactie bij het indraaien van de schroef zorgt voor extra veiligheid. De fischer DUOPOWER 6 x 50, 8 x 65 en 10 x 80 zijn door de grotere verankeringsdiepte bijzonder geschikt voor bevestigingen in geperforeerd bouwmateriaal, cellenbeton en voor het overbruggen van pleisterlagen.###Kenmerkende eigenschappen
- De combinatie van 2 materialen en 3 werkingsprincipes maakt de DUOPOWER de juiste plug voor alle omstandigheden. De plug activeert het optimale werkingsprincipe - spreiden, vouwen, knopen - afhankelijk van de ondergrond.
- Best mogelijke terugkoppeling van de plug, het is duidelijk voelbaar wanneer de schroef goed is aangedraaid.
- De dunne kraag voorkomt dat de plug in het boorgat verdwijnt bij gebruik in holle wanden, terwijl doorsteekmontage nog steeds mogelijk blijft.
- De vertande anti-rotatievleugels voorkomen dat de plug tijdens montage in het boorgat meedraait.
Boordiameter12 Millimeter
Min. Boorgatdiepte70 Millimeter
Pluglengte60 Millimeter
Spaanplaatschroef8-10 Millimeter

FISCHER DUOPOWER 12X60

  • Merken fischer
  • Model: 538243
  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • €8,52

    per doos à 25 stuks
  • Excl. BTW: €7,04

Gerelateerde producten

FISCHER DUOPOWER 14X70

FISCHER DUOPOWER 14X70

Universele plug. De fischer DUOPOWER is een slimme 2-componenten plug met drie verschillende werking..

€16,05 Excl. BTW: €13,26

Tags: Bevestigingsmaterialen, Pluggen, Plug, nylon