Over ons

Dick Smits uw partner voor de Bouw, Industrie, Techniek, Veiligheid en Klus. Onze specialisten voorzien hun afnemers van kwalitatief hoogwaardige producten en vakkundig advies. We leveren duizenden artikelen direct uit voorraad. “Hebben we niet” komt bij ons niet voor.
Ons complete assortiment bevat vele kwaliteitsmerken en er zijn altijd vakkundige medewerkers die de tijd voor u nemen voor een goed advies en handige tips. Zo krijgt u uit het brede assortiment precies de producten geadviseerd die in uw situatie de beste keus zijn. Daarbij kunt u altijd rekenen op de beste prijzen!
Een zeer uitgebreid assortiment met gereedschappen, zowel hand- als stationaire machines, bevestigingsmaterialen, installatiematerialen, hang- en sluitwerk, sierbeslag, klimmaterialen zoals ladders en trappen, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, deuren, kasten en producten voor klimaatbeheersing. Maar ook voor uw tuinmachines, tuingereedschap, waterpompen en hogedrukreinigers bent u hier op het juiste adres.


INBRAAKBEVEILIGING
Inbraakbeveiliging is één van de speerpunten, al sinds 2000 zijn wij een  gecertificeerd Politie Keurmerk Veilig Wonen bedrijf. Onze specialisten zijn te herkennen aan het PKVW  logo. De gediplomeerde beveiligingsspecialisten geven tips en adviezen om inbrekers buiten de deur te houden. Allemaal volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. En wilt u het gemonteerd hebben, ook dat kunnen wij voor u verzorgen.


SCHUIFKASTENWANDEN
Wonen in uw eigen stijl en elke opbergruimte optimaal benut. Schuifkastenwanden zijn ruimtebesparend en te leveren in vele kleuren en materialen, u kunt zelfs de deuren verdelen in verschillende vlakken.
Zowel de kasten als de interieurs worden volledig op maat gemaakt.
Onze medewerkers adviseren u graag over de vele mogelijkheden en komen bij u thuis om de kast in te meten en indien u wenst te plaatsen.  


WERKPLAATS
Defecte gereedschappen en machines kunnen snel en vakkundig gerepareerd worden in werkplaats. Ook voor het keuren van uw gereedschap, ladders, trappen en steigermateriaal volgens de NEN-normering bent u op het juiste adres. In overleg kan dit ook op locatie, informeer naar de mogelijkheden.