Close
(0) items
Je hebt geen artikelen in uw winkelwagen.
Alle categorieën
  Filters
  BTW instellingen
  Zoek

  Deuren

  Heb je een klassieke of moderne in­rich­ting, of ben je op zoek naar een deur die past bij een andere interieurstijl? Een deur met glas of juist een dichte deur? Wij helpen je verder met het maken van de beste keuze.

  BINNENDEUREN

  Zwarte deuren zijn hot! De Austria FSC® gecertificeerde Nero Legno lijn sluit perfect aan op de hippe industriële meubels en verlichting. Staal een te dure oplossing? Kies dan voor dezelfde uitstraling in hout uit de Austria Nero Legno collectie.

  De Austria Nero Legno industriële binnendeuren hebben haakse profielen aan de deurstijlen en roeden die samen met het heldere glas zorgen voor een super trendy industriële uitstraling. De deurstijlen zijn 80 mm breed gecombineerd met 30 mm roeden en voorbehandeld met een zwarte grondverf (RAL 9005 gelijkend).

  De binnendeuren uit de sense lijn van Austria passen perfect in ieder modern en strak interieur. Doordat het glas en de panelen in de deuren zijn opgesloten, zijn er geen glaslatten zichtbaar. In vergelijking met andere merken blijft daardoor de minimalistische uitstraling en voorkom je breuklijnen van de verflaag. In de stompe variant (rechte zijkanten) zijn de deuren met dehoogste grondverf kwaliteit wit voorgelakt om af te lakken in de woning. De sense opdekdeuren zijn zelfs al standaard hoogwaardig voorgelakt. Ook bijpassende deurlijsten en plinten zijn geselecteerd en in deze stijlgroep toegevoegd.

  VOORDEUREN

  Uw voordeur is hét visitekaartje van uw huis. In de grote collectie City Line deuren van Austria - van klassiek tot modern - vindt u zeker een deur die past bij uw smaak! De hardhouten voordeuren zijn van een uitstekende kwaliteit waardoor u bent verzekerd van jarenlang woonplezier. Verschillende deuren zijn ook in duurzaam FSC® hardhout te bestellen.