Close
(0) items
Je hebt geen artikelen in uw winkelwagen.
Alle categorieën
  Filters
  BTW instellingen
  Zoek

  Services

  SLIJPSERVICE

  Werkt je met botte zaagbladen, frezen en beitels? Wij bieden je de mogelijkheid om deze op professionele wijze te laten slijpen. Scherp gereedschap werkt niet alleen sneller, maar is ook veiliger. Daarnaast bespaar je de kosten voor de aanschaf van nieuw materiaal.

  Wij slijpen:
  • cirkelzaagbladen;
  • zaagbladen;
  • messen;
  • tuinmachines.

  Heb je een specifieke vraag over onze slijpservice, neem dan contact met ons op.

  VERHUURSERVICE

  De verhuurservice van GBI Dick Smits is in het leven geroepen om jou van begin tot het eind zo goed mogelijk van dienst te zijn bij al jouw klussen. Van steiger tot freesmachine, van buigijzer tot trilplaat. Want wat doe je als je op het punt staat om aan de slag te gaan, maar je je realiseert dat je niet het juiste gereedschap hebt?

  Precies: je moet op zoek naar een goed adres, contact opnemen en het vervolgens ophalen. Onhandig! Daarom kun je het direct bij ons melden, we regelen het graag!

  SLEUTELSERVICE

  Is jouw sleutel kapot? Of heb je een extra sleutel nodig? Laat bij ons sleutels vakkundig en voordelig bijmaken. Wij maken diverse sleutels waaronder:

  • cilindersleutels
  • sleutels met certificaat
  • fietssleutelsluissleutel en codesleutels
  • op bestelling kluissleutels en certificaatsleutels

  Ook voor complete sluitplannen kun je bij ons terecht. Informeer bij ons naar onze sleutelmogelijkheden.

  BEZORGSERVICE

  Koop je niet in de webshop maar bij ons in de winkel dan is in overleg met ons het altijd mogelijk om je aankopen te laten bezorgen. Op een afgesproken tijdstip en locatie.

  MONTAGESERVICE

  Ben je geen echte klusser of besteed je bepaald vakwerk liever uit, dan kan je terecht bij ons voor professionele montage aan huis. We monteren onder andere jaarlijks heel veel hang- en sluitwerk. Daarnaast zijn er nog tal van andere montages die we uitvoeren. Vraag naar de mogelijkheden.

  STUKSSERVICE

  Die ene specifieke schroef, moer of bout. Of heb je voor jouw klus slechts één meter nodig van dat ene stuk touw, ketting of installatiekabel. Dan zit je niet te wachten dat je direct een volle doos of rol moet kopen. Daarom kun je dit bij ons gewoon per stuk of meter kopen.

  REPARATIESERVICE

  Of je nu als professional dagelijks intensief gebruik maakt van jou gereedschap of je bent een vrijetijdsklusser; goed gereedschap is het halve werk!
  Hoe je het gereedschap ook gebruikt, het zal in de loop van de tijd gebreken gaan vertonen of zelfs helemaal dienst weigeren. Op dat moment kun je twee dingen doen; het gereedschap weggooien en een nieuwe aanschaffen of het laten repareren. De laatste optie, het laten repareren, is zeker de moeite waard. Je gereedschappen worden vakkundig  gerepareerd in onze eigen werkplaats. Duurt een reparatie wat langer, dan beschikken wij over verhuur van diverse machines.