Close
(0) items
Je hebt geen artikelen in uw winkelwagen.
Alle categorieën
  Filters
  BTW instellingen
  Zoek

  Verfspecialist

  Ga je verhuizen, verbouwen of vernieuwen ga eerst even langs Dick Smits, want bij ons kom je op ideeën, krijg je persoonlijk advies én heb je een enorme keuze uit ons brede, betaalbare assortiment aan A-merken. Van buiten- en binnenverf, sierelementen, gereedschap en materiaal, de specialisten bij Dick Smits hebben tijd en aandacht voor je. En niet alleen ín de winkel maar ook erbuiten denken wij met je mee. Voor een stijlvol interieur en het allerbeste resultaat adviseren wij professionele binnenverf.

  VERFINSPECTIE

  Het schilderen van de buitenzijde van je woning is een behoorlijke klus. De levensduur van je schilderwerk kun je verlenge, door ieder voorjaar het schilderwerk op mogelijke gebreken te controleren. De specialisten van Dick Smits komen bij je thuis voor de inspectie en een verfadvies, zodat je precies weet wat je moet doen om langer te genieten van het schilderwerk. Je ontvangt een compleet inspectierapport en weet dan precies waar jouw schilderbeurt aan toe is en hoe je dit kunt aanpakken. Informeer naar de mogelijkheden.

  BUITENSCHILDERWERK

  Voor buiten adviseren wij alléén de hoogwaardige merken waarmee de vakman ook werkt. Dit zijn verfmerken die in één keer dekken, krasbestendig zijn en jarenlang behouden blijven. Een makkelijke keuze dus. Maar een keuze maken uit onze ruim 50.000 kleuren, dát is minder makkelijk. En heb je dan je keuze gemaakt: dan mengen wij jouw unieke kleur ter plekke voor je. Klaar terwijl je wacht!

  SCHILDERSGEREEDSCHAP

  Afhankelijk van jouw klus, adviseren onze vakmensen je graag over het beste en fijnste gereedschap. Bij Dick Smits vind je al het gereedschap en materiaal dat je nodig hebt om te schuren, plamuren en schilderen. Van kwasten tot emmers, van roosters tot tape, van rollers tot beugels en van plamuur tot stopmessen. Vind je niet direct wat je zoekt, ook dán helpen wij jou verder.

  VERFMENGSERVICE

  Kleuren maken het huis helemaal af. Met onze verfmengmachine maken wij iedere lak, beits, muur- of structuurverf in de door uw gewenste kleur.

  SPUITBUSSEN

  Wist je dat we ook spuitbussen in de door jou gekozen kleur kunnen vullen. Vraag erna bij onze medewerkers.