Insectenwering

Laat frisse lucht binnen, maar houd insecten buiten.


Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Ze bieden volop mogelijkheden om je huis optimaal te ventileren. Naast standaard maten leveren we ook maatwerk. Wij komen GRATIS bij je inmeten. Neem contact op voor een afspraak.

Plissédeur.

 

Functionaliteit, elegantie en kwaliteit gaan hand in hand. De plisséhordeur biedt een stijlvolle en decoratieve oplossing voor gewone deuren, tuindeuren en schuifpuien. De hordeur is voorzien van gevouwen gaas, waardoor een plissé-effect ontstaat. Dit maakt het gaas goed zichtbaar. Het plaatsen van de plisséhordeur is werkelijk zeer eenvoudig. Omdat de cassette slechts 34mm diep is, kan de hordeur in praktisch elk kozijn worden gemonteerd. Montage op het kozijn behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De plissé 1000 is onderhoudsvrij en weerbestendig.

 

Inzethor

 

De meest praktische en subtiele oplossing voor jou draai-kiepraam of naar binnen draaiend raam. De inzethor is eenvoudig van binnenuit te plaatsen en uit te nemen. Het raam kan worden gesloten zonder de hor te verwijderen. De inzethor (met dunne lip) kan worden toegepast bij ramen met politiekeurmerk Veilig Wonen en naar wens worden uitgevoerd met pollengaas of panoramagaas (zeer fijnmazig). De hor is weerbestendig en onderhoudsvrij.

 

Rolhordeur

 

Met de fraai vormgegeven rolhordeur kiest je voor een stijlvolle oplossing voor jou deur of schuifpui (breedte max. 1,70m). De cassette waarin het gaas zich oprolt, is slechts 42mm diep. De rolhordeur kan daarom zowel in het kozijn als op het kozijn worden gemonteerd. De rolhordeur 6000 is weerbestendig en onderhoudsvrij en leverbaar in de kleur wit.

 

NIEUW!

 

Picoplus maxi

Deze plisséhordeur is speciaal ontwikkeld voor grotere breedtes. Dankzij de uitgekiende, sterke onderrail en een nieuw ontwikkelde greeplijst, is het mogelijk één enkele pliséhor tot 245cm breedte te maken. De aluminium onderrail is zo ontworpen dat de deur heel soepel loopt en zeer makkelijk in onderhoud is. Dit mede dankzij de waterafvoer in het profiel.

 

Kortom: een uniek en onderscheidend product!


Vraag erna in de winkel.