Close
(0) items
Je hebt geen artikelen in uw winkelwagen.
Alle categorieën
  Filters
  BTW instellingen
  Zoek

  Kastenwanden

  De mooiste kasten op maat.

  Raffito staat voor klasse en vakmanschap, heeft oog voor detail en stijl met een vleugje Italiaans design. Elke kast kan naar wens worden samengesteld, elke met een eigen karakter. Alles wordt geheel op maat gemaakt voor een optimale benutting van uw ruimte.

  Achter elke schuifdeur is een eindeloze reeks aan indelingen mogelijk. Kies voor meerdere legplanken of hoge of lage hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten. Berg uw spullen op en creëer orde, ruimte en sfeer!

  De medewerkers van Dick Smits laten je graag alle mogelijkheden zien voor een kast op maat. Uiteraard helpen we natuurlijk ook bij het ontwerpen en indelen van de kast, want elke ruimte is uniek en vraagt om een goede aanpak.

   

  Zit je al boordevol ideeën en bent je klaar om aan de slag te gaan met de Designer op jou tablet, laptop of pc? Met het online ontwerpprogramma van Raffito ontwerpt je in een handomdraai je eigen kast op maat! Combineer zelf de kastindeling met planken, lades, garderobestangen en accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een kastruimte waar al je schoenen in passen. Stap voor stap komen keuzes tot leven in de realistische 3D weergave van uw droomkast. Laat je inspireren en combineer verschillende stijlen, materialen en kleuren.

  Maak een afspraak met een van onze medewerkers of ga meteen zelf aan de slag.