Sierbeslag

Zoek je mooi deurbeslag? Bij Dick Smits helpen je ze graag met het bepalen van de juiste stijl passend bij jou interieur.


Binnendeurbeslag

Binnendeurbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Als je houdt van een strakke uitstraling, dan kunt je het beste kiezen voor roestvast staal geborsteld of gepolijst deurbeslag. Maar ook de kleur mat chroom deurbeslag past goed in een modern interieur. Deurkrukken zijn verkrijgbaar op rozet of op schild. Er zijn vaak producten die in dezelfde lijn als de deurkrukken en deurklinken zijn ontworpen, bijvoorbeeld raamkrukken of meubelgrepen. Hierdoor kunt je eindeloos combineren en een persoonlijke touch geven aan jouw binnendeurbeslag.

Buitendeur-/ veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit. Daarnaast is het SKG gekeurd, wat betekent dat het om inbraakwerend beslag gaat. Ook draagt het veiligheidsbeslag bij aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het veiligheidsbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermd tegen het uittrekken en uitboren van de cilinderkern. Dit zorgt voor een veilig gevoel.

Schuifdeurbeslag

Schuifdeuren zijn geschikt voor elk interieur. Je kunt met een schuifdeur een kamer scheiden of gebruiken als ruimtebesparende toegangsdeur. Daarnaast geeft het je interieur een fraai uiterlijk en is het de trend van dit moment. We hebben een ruim assortiment aan schuifdeurbeslag. Denk hierbij niet alleen aan schuifdeurkommen, hef- en schuifdeurbeslag voor schuifpuien, maar ook aan complete schuifdeursystemen.


Ook is het mogelijk om bij onze leveranciers een bezoek te brengen aan de showroom. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.